Close

Jedlé dárky

každý rok si říkáme, co by nejvíc potěšilo naše blízké, kamarády, babičky, tetičky nebo dědu a strejdu a určitě nejsme sami, kdo si láme hlavu s tím, jak udělat největší radost dárkem, který bude darován s láskou, ušitý přesně na míru obdarovanému a kterým darujeme také kousek sebe.
A každý rok dojdeme ke stejnému závěru, že tím nejlepším dárkem je to, co sami vyrobíme a co je možné vypít či sníst. Takové dárky mají největší úspěch, protože  jak je známo, láska prochází žaludkem.

Určitě tušíte, co mají vaši nejbližší nejradši, proto jim pojďte s námi udělat radost pod stromečkem něčím skvělým, co sami připravíte do krásných skleniček, které v domácnosti obdarovaného najdou 100% další využití.

Máme pro vás parádní tipy na jedlé dárky pro strejdu, tátu či bráchu –  inspirujte se našimi  skvělými domácími utopenci nebo výtečnou játrovou paštikou. Babičku, maminku nebo kamarádku pak určitě potěší zahřívací zázvorový sirup nebo hruškový pečený čaj, který pohladí a polaská.

Až budete v kuchyni a k tomu vám budou hrát koledy, budeme šťastní, že u toho můžeme být s vámi. Vánoční pohodu nedělají hromady darů a konzumní šílenství, ale právě ty obyčejně neobyčejné chvíle, kdy jsme na světě docela jednoduše šťastni.

Předchozí recept

Jemná játrová paštika

Pamatujete si taky na ty doby, kdy v regálech samoobsluhy byly vyskládány plechovky klasické játrovky, kterou ... Zobrazit recept

Další recept

Ořechový chlebíček

Mám ráda, když dostanu dárek, který je od srdce a nejlíp, když je od ruky. ... Zobrazit reccept