Close

Zavařování ovoce

Kdo by nemiloval ovocný kompot nebo třeba jahodovou marmeládu? S ovocem se dá kouzlit tak, abyste si různé dobroty mohli vychutnávat i mimo letní sezónu.

Ostružiny ve vlastní šťávě

Ostružiny ve vlastní štávě jsou vlastně zavařené kousky ovoce, které díky zavaření s cukrem získávají sladkost a vydrží vám mnohem déle než čerstvé ovoce. Doporučujeme je vyzkou…
Přejít na recept

Ostružinová marmeláda

Ostružinová marmeláda jak ji možná neznáte. Recept je skutečně velmi jednoduchý a zahrnuje pouze dvě položky, které má každý z nás doma, nebo na zahradě. Ostružinová marmeláda je s…
Přejít na recept

Ostružiny zavařené v cukru

Ostružiny, výtečné a trochu kyselé plody, jsou nejlepší zavařené s cukrem. Cukr jim dodá sladkou chuť. Nejlepší jsou, když je servírujete s palačinkami nebo na pancake. Dobrou chuť! S…
Přejít na recept

Třešňová marmeláda

Letní dobrota, tak se dá nazvat třešňová marmeláda, kterou všichni milujeme. Není extrémně sladká a přitom má naprosto božskou chuť. Zamilujete si ji. Jak na zavařování? Suroviny 1 …
Přejít na recept

Rebarborová marmeláda

Jak využít rebarboru? Víte, že právě z této řepíkaté rostliny vykouzlíte výbornou marmeládu? Vezměte si na pomoc 3 sladké pomeranče a trochu cukru a máte marmeládu jedna dvě hotovou…
Přejít na recept

Džem z jahod a rybízu

Jahodový džem je dalším z velmi oblíbených receptů k zavaření. Jahodový džem má jemnou rybízovou příchuť, která mu dodává svěžesti a kyselosti. Není tolik sladký jako klasická …
Přejít na recept